Over Alumiant

Gespecialiseerd in aluminium

Bij Alumiant zijn we gespecialiseerd in aluminium kozijnen, aluminium vouwwanden en aluminium lichtstraten. We maken alles in eigen fabriek. Doordat we de productie in eigen hand hebben, kunnen we de kwaliteit van onze kozijnen, vouwwanden en lichtstraten garanderen. Benieuwd naar onze producten? Bel of mail ons dan voor een afspraak! Wij werken in een straal van vijftig kilometer rondom Veghel.

De geschiedenis van Alumiant

Alumiant is een zusteronderneming van Serre Bouw Brabant, dit bedrijf is in het voorjaar van 1995 opgericht door ons, Jo en Tilly Daling. We vestigingden ons in Heeswijk-Dinther met een showroom en werkplaats. In 2000 kwamen onze twee zoons, Jarno en Martijn, het team versterken. Na 10 jaar verhuisde Serre Bouw Brabant naar Veghel. Hier bouwden we een nieuw pand met een ruime werkplaats en een showroom waarin diverse serres en veranda’s opgesteld staan. Nu is Serre Bouw Brabant een modern familiebedrijf met ruime ervaring en creativiteit om aan iedere vraag en wens te kunnen voldoen.

Alumiant werkt in een straal van 50 km rondom Veghel.

Of het nu gaat over kozijnen, serres, lichtstraten, veranda’s, vouwwanden, windschermen of zonweringen. Een beslissing over de aanpassing of uitbreiding van uw woning/pand neemt u niet over één nacht ijs. U loopt al langer met wat ideeën rond. U hebt zelf misschien al wat schetsen of ideeën op papier gezet over hoe het een en ander er uit moet zien. En dan komt het moment dat er een deskundige aan te pas moet komen. Iemand die u wijst op de mogelijkheden en op de voor- en nadelen die van de verschillende toepassingen.

De showroom van Alumiant

Op dat moment zou u eigenlijk eens vrijblijvend langs moeten komen in onze showroom om u nader te laten informeren of gewoon om inspiratie op te doen.

Bij een bezoek aan onze showroom kunnen wij u de verschillende mogelijkheden tonen. Met een eventueel door u meegebrachte bouwtekening, maten en/of foto’s van de bestaande situatie kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden en voor u een prijsopgaaf maken. Vervolgens kunnen we in een tweede gesprek bij u thuis de situatie bekijken en doorspreken. Zowel het maken van een prijsopgaaf als het bezoek aan huis zijn geheel kosteloos en vrijblijvend.

Het traject

Heeft u een definitieve beslissing genomen? Dan kunnen wij voor u het hele project uit handen nemen. Wij verzorgen de bouwaanvraag en schakelen eventueel een aannemer in voor het bouwtechnische gedeelte. Wij tekenen het definitieve ontwerp, fabriceren en monteren het product in eigen huis met onze eigen mensen.