Showroom van Alumiant

Aluminium kozijnen en deuren kopen bij Alumiant

Een beslissing over de aanpassing van uw woning/pand neemt u niet over één nacht ijs. U loopt al langer met het idee rond en u hebt zelf misschien al wat schetsen of ideeën op papier gezet. Het vervangen van oude houten kozijnen door goed geïsoleerde aluminium profielen is niet alleen een mooie en kwalitatief hoogwaardige oplossing, maar zal ook veel rendement opleveren als het gaat om energiebesparing.

Dan komt het moment dat er een deskundige aan te pas moet komen. Iemand die u wijst op de mogelijkheden en op de voor- en nadelen die van de verschillende toepassingen. Op dat moment zou u eigenlijk eens vrijblijvend langs moeten komen in onze showroom om u nader te laten informeren of gewoon om inspiratie op te doen.

Bij een bezoek aan onze showroom (1e verdieping in het pand van Serre bouw Brabant) kunnen wij u de verschillende mogelijkheden tonen. Met een eventueel door u meegebrachte bouwtekening, maten en/of foto’s van de bestaande situatie kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden en voor u een prijsopgaaf maken. Vervolgens kunnen we in een tweede gesprek bij u thuis de situatie bekijken en doorspreken. Zowel het maken van een prijsopgaaf als het bezoek aan huis zijn geheel kosteloos en vrijblijvend.